Web Koncept

új alkalmazások, szolgáltatások a nemzetközi mezőnyből merítve, web trendek, technológiák, szemléletváltás, forradalom

Archívum

Licenc

Creative Commons Licenc

HTML

Web Koncept kiáltvány

2007.05.03. 16:41 | zenkovics.ferenc | Szólj hozzá!

Forradalom járja be az Internet világát

Internetezők széles néptömegei épülnek be alulról szerveződő online közösségekbe (iWIW), alapítanak virtuális szervezeteket, klubokat, sejteket (hotdog, myspace), fórumokon kommunikálva megvitattják egymással gondolataikat, önkényes szamizdat publikációkat közölnek blog álnéven, szellemi kincseket osztanak meg fájlmegosztó technológiák segítségével vadidegen emberekkel, és mindezt egy új generációs internetnek (fedőnév: webkettő) nevezik.

A mozgalomhoz egyre többen csatlakoznak, milliók és milliók a világ minden táján partizán jelleggel, saját megfogalmazásuk szerint 'A forradalom' részeseivé válnak, magukat 'internet generációnak' nevezik.

Vigyázó szemetek a PUBLIKRA vessétek!

Figyelem! A publikus közösség szerveződik! Internet mogulok szövetségét megnyerve világszinvonalú online technológiával, látványos portálokon és új, titkos nyelveken (xhtml, rss, xml) kommunikálnak.

Egyes barátaink tagadni próbálják 'A forradalom' létét, kidurranó publikus lufit emlegetnek, 'nincs pénz a webkettőben' hajtogatják, mi azonban nem dőlhetünk hátra, éberek maradunk!

Vívmányaink védelmében ...

Az internet nem egy habostorta, partizán osztagunk éppen ezért az új generációs megoldások felderítésével, a mozgalom szemmeltartásával, beszivárgással és titkos jelentések készítésével kívánja követni a forradalmi eseményeket.

Kapcsolódó linkek

Jelentés a központnak: Kőkortól a cyber térig

Az empirikus leíró kódolás evolúciója

Címkék: web2.0 internet forradalom

A bejegyzés trackback címe:

https://webkoncept.blog.hu/api/trackback/id/tr2566828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása